Geleneksel Medya’dan Yeni Medya’ya geçiş

By | 18 Mayıs 2019

Yazılım ve haber scripti uzmanı Hüseyin Akgün, ‘Geleneksel Medya’nın günümüzde hızla değişerek yerini aldığı ‘Yeni Medya’da geçişte etkili bir haber sitesi kurulurken önemli olan konular hakkında bilgi verdi.

Yazılım ve haber scripti uzmanı Hüseyin Akgün, ‘Geleneksel Medya’nın günümüzde hızla değişerek yerini aldığı ‘Yeni Medya’ya geçişte etkili bir haber sitesi kurulurken önemli olan konular hakkında bilgi verdi.

‘Yeni Medya’ya geçişle dünyanın herhangi bir yerinde meydana gelen olayların saniyeler içerisinde ulaşılabildiğini kaydeden Akgün, insanların dijital ortamı yoğun şekilde kullanmaya başlamasıyla birçok alışkanlıklarının değiştiğini belirtti.

Akgün şöyle devam etti; “Bu değişim birçok alanın yok olmasına veya yer değişmesine neden olmuş durumda. Haber almak herkes tarafından oldukça önemsenen bir konudur ve matbaanın icadı ile yazılı basın gün geçtikçe güçlenerek günümüze kadar ulaşmıştır. Büyük medya şirketlerinin kurulması ve yazılı basının hızla artan etkisi ‘Geleneksel Medya’nın günümüzde dijital değişim ile şekil değiştirerek ‘Yeni Medya’ adıyla günümüze girdi.
 

‘YENİ MEDYA’ YARIŞI
 

Bu değişim özellikle gazeteyi basılı olarak okumak yerine okuyucuların habere internet sitelerinden anlık ulaşma imkanı sunmuştur. Bir gazete kurmak çok maliyetli olduğu için çoğu gazete günümüzde kapanarak ‘Yeni Medya’ya geçiş yapmış ve güçlü ve etkili  haber sitesi kurarak okuyucularına saniyeler içerisinde haber ulaştırma yarışına girdiler.
 

GÜÇLÜ BİR HABER SİTESİNİN KURALLARI
 

Haber yayınlamak konusunda dijital ortamların kullanılması birçok yönden de önemli avantajlar sağlamış durumdadır. Özellikle kolay bir şekilde haber girilmesi, istendiği zaman anında düzenleme yapılması veya yeni gelişmeleri anında ekleyebilmek büyük kolaylıklar sağlamış durumdadır. Bunun yanında etkileşim özelliği çok yüksek olan internet ve sosyal medya kullanımı kullanıcıların ve takipçilerin dahil olmasını ve tepki vererek sitenin gelişmesini sağlamaları da mümkün olmaktadır. Bu gibi birçok farklı nedenle yazılı haberleri veya video haberlerini yayınlamak için internet sitesi kurmak çok tercih edilen bir yöntem olmuştur. Bunun yapılması için gerekli olan bazı konularda bulunmaktadır. İnternet gibi bir ortamda başarılı iş yapmanın bazı kuralları da vardır.
 

YAZILIM VE ALAN ADI ÇOK ÖNEMLİ
 

Özellikle başarılı internet sitesinin kurulması, haber sitesi hosting ve alan adı işlemleri ile başarılı bir yazılım ile haber scripti oldukça önemli konulardır. Bu alanda uzman olan firmalardan konu hakkında kolayca bilgi ve yardım alınabilmektedir. Bu şekilde en başarılı haber siteleri kurularak istenen ilginin çekilmesi de sağlanabilmektedir. Haber siteleri için özel yazılımlar ve script kullanımı gerekmektedir. Bunlar için en başarılı hizmeti haber paketleri sitesinden almak mümkündür. Sitede hosting konusunda, site yazılımları ile scprit konusunda en başarılı ve etkili çözümler bulunabilmektedir. Bu sayede başarılı bir haber sitesi kurmak istenilen sonuca ulaşmak mümkün olmaktadır. Spor, ekonomi, siyaset veya bunların hepsinin bulunduğu haber siteleri için en başarılı yazılımları siteden edinmek mümkündür.

GÜVENLİ FİRMA TERCİH EDİLMELİ
 

Haber siteleri kurmak için gerekli olan alan adı ve hosting çalışmalarında firma oldukça başarılı çözümler sunabilmektedir. Tam olarak haber sitelerinin başarısını sağlayacak ve arama motorlarında sorunsuz olarak listelenmesini sağlayacak çalışmaları yapmaktadır. Deneyimli ekibi ile yaptıkları çalışmalarla oluşturdukları yazılım ve scriptler de oldukça başarılıdır. Haber siteleri için gerekli olan tüm yazılım ve hosting ile alan adı gibi konularda başarılı çözümleri uygun maliyetler ile sunabilmektedirler. Bu nedenle de günümüzde bu alanda en fazla tercih edilen firmalardan birisi konumundalar. Bir haber sitesi kurmak ve bunlar için en başarılı hosting ve yazılım hizmetlerini almak için firma güvenle tercih edilebilmektedir.
 

DİJİTAL GAZETE DÖNEMİNDE EN BAŞARILI HABER SCRİPTİ
 

Haber siteleri kurulumunda haber türleri haber yazılımı ve haber scripti belirleme konusunda oldukça önemlidir. Sitedeki içeriğe en uygun ve özgün scripti bulmak başarı kazanmak için önemli bir konudur. Kurulması planlanan spor haberlerini veren bir site ile ekonomi haberlerini veren bir site için farklı scriptler tercih edilebilmektedir. Sitedeki geniş seçeneklerden istediğiniz haber türüne ve sitenizin içeriğine uygun olanları tercih edebilirsiniz. Spor haberleri için gerekli olan yazılım konusunda en başarılı seçenekleri sitede bulabilirsiniz. %100 SEO uyumlu olan bu yazılımlar kolay kullanım özellikleri sunmaktadır. Tamamen Türkçe olan bu yazılımları admin olarak kullanmak oldukça kolaydır.
 

HABER SCRİPTİ İYİ BELİRLENMELİ
 

Mevcut içeriği kolay bir şekilde girmek ve bunları yayınlayarak kullanıcının kolayca habere ulaşmasını sağlamak başarılı bir yazılım ile yapılmaktadır. Sitede Ekonomi haber siteleri için en başarılı yazılımlar bulunmakta ve bu yazılımlar ilişkili haberlerin kolayca kullanıcıya gösterilmesini sağlamaktadır. Okunan haber türünde veya içeriğe uygun olan başka haberleri de okuyucuya göstererek sitede daha fazla zaman geçirmesini sağlamaktadır. En başarılı haber scripti yazılımlarını bulacağınız sitede içeriğinizin okuyuculara en güzel şekilde sunulması sağlanmaktadır. Hem sizler, hem de okuyucular için birçok avantaj yaratan bu yazılımlar özel olarak haber siteleri için oluşturulmaktadır. Bu nedenle de günümüzde başarılı olan haber sitelerinde bu yazılımlar tercih edilmektedir.
 

KULLANIŞLI OLMALI
 

Haber sitelerinin oluşturulmasında en başarılı hizmetleri sunmakta olan sitede yer alan yazılım ve script çalışmaları sorunsuz bir haber sitesi kurmak için gereklidir. Güzel bir siyaset haber sitesinin kurulması için sitede çok sayıda yazılım bulunabilmektedir. Photoshop özelliği de bulunan bu yazılımlarda görsellerin kolay bir şekilde haberler içerisine eklenmesi sağlanabilmektedir. Kısa sürede başarılı şekilde içerik girişini yapabileceğiniz bu özel ve başarılı yazılımları uygun fiyatlara siteden almak mümkündür. Bu konuda en etkili çözümleri sunan Duru Yazılım , kurumsal web siteleri için de hazır web sitesi yazılımları üretmektedir.
 

İNTERNET SİTELERİ İÇİN PROFESYONEL HABER YAZILIMI
 

Haber sitelerinin oluşturulması ve başarılı şekilde kullanımını sağlamak için gerekli olan haber yazılımı bulacağınız sitede hazır haber sitesi scriptleri bulunmaktadır. Bunları kolay şekilde siteden bulabilir ve sitenize uygun olan yazılımları kolayca satın alabilirsiniz. Konusunda uzman olan sitede haber siteleri için en başarılı yazılımları bulabilir ve kolayca bunlara sahip olabilirsiniz. İçeriklerinizi en güzel şekilde okuyuculara ulaştırmak konusunda önemli avantajlar sunan bu yazılımların mobil cihazlara uyumları tamdır ve özel olarak yapılması gereken bir işlemi bulunmamaktadır. Mobil cihazlar üzerinden de sorunsuz olarak sitenizin görüntülenmesi ve okuyucunun bunlara ulaşması önemli bir avantajdır.
 

ALANINDA DENEYİMLİ VE UZMAN EKİP ŞART
 

Dijital ortamda başarılı şekilde haber sitesi oluşturmak için gerekli olan donanım ve yazılım konusundaki ihtiyaçlar site üzerinden karşılanabilmektedir. Başarılı hosting işlemleri yanında alan adı ve özellikle yazılım ile script konusunda profesyonel çözümler siteden alınabilmektedir. Firma haber yazılımı konusunda en başarılı desteği sunabilmektedir. Web siteleri için oluşturulacak olan yazılımlar birçok açıdan oldukça önemli olup, bu konuda profesyonel ve başarılı hizmet alınması istenilen başarıya ulaşılması için çok önemli bir konudur. Bu nedenle alanında uzman olan deneyimli ekibi ile haber siteleri için yazılımlar hazırlayan firmadan alınacak hizmetler ile istenilen başarıya ulaşılması sağlanabilmektedir. Günümüzde yoğun şekilde tercih edilen haber siteleri için en başarılı yazılımlar firma tarafından üretilmektedir.
 

24 SAAT TEKNİK DESTEK GEREKLİ
 

Spor haberleri, ekonomi haberleri, siyaset haberleri ile alakalı veya bunların tamamının bulunacağı çok daha geniş içeriğin bulunduğu sitelere en uygun olan haber yazılımları siteden temin edilebilmektedir. Herhangi bir sorunun yaşanmayacağı ve destek hatlarının her zaman hazır olduğu firma ve bu yazılımlar sorunsuz bir şekilde uzun süre kullanılabilmektedir. Günümüzde birçok kurumsal haber sitesinin de kullandığı bu yazılımlar sizlere özel olarak hazırlanarak kullanımınıza sunulmaktadır. Oldukça kolay kullanımı ve görsel özellikleri kolayca kullanmanızı sağlayacak modülleri ile bu başarılı yazılımlara uygun fiyatlar ile ulaşabilirsiniz. Haber siteleri için en başarılı yazılım ve script hizmetini sunan site bu alanda sorun yaşamadan hizmet alınabilecek bir adres olarak yoğun şekilde tercih edilmektedir” dedi.

Kaynak: Mansethaber