Habere Kolay Ulaşım İçin Doğru Adres.

By | 14 Ekim 2018

Günümüzde insanların haberlere ulaşmak için kullandıkları farklı kaynaklar mevcuttur. Ülkemizden ve dünya genelinden öğrenmek istedikleri konular ve gelişmeler ile ilgili olarak kaynaklar haber kaynaklarıdır.

Gazete, televizyon, radyo ve internet gibi haber kaynaklarından haberlere ulaşmak mümkündür. Ancak bu haber kaynaklarının arasında en hızlı ve etkili kaynak internette yayında olan haber kaynakları olmaktadır. Daha güvenilir olması, daha hızlı şekilde ulaşılabilmesi ve her alandan bilgiyi içermesi sayesinde internet haber siteleri herkes tarafından kullanılan kaynaklar arasında yer alır. Haber yazılımı kullanarak hem bilgisayarlar üzerinden hem de akıllı telefon ve tabletler üzerinden haberleri istenilen yerden takip etmek mümkün olabilmektedir. Evinizden, iş yerinizden ya da gezmeye, dolaşmaya gittiğiniz yerlerden anında haber okumak haber siteleri ile mümkün hale gelmiştir. Bu noktada haber siteleri her geçen gün daha önemli hale gelmektedir. Çok fazla kişinin haber takip ettiği ve gelişmeleri öğrendiği haber siteleri ile ilgili kurulum ve yönetim işlemleri de aynı ölçüde önemli olarak görülmektedir. Haber sitesi kurmak, haber içeriklerini takip etmek ve sitenin sorunsuz olarak çalışmasını takip etmek tecrübe ve bilgi gerektirir.  Haber sitesinin sürekli olarak çalışır durumda olması ve haberlerin sorunsuz olarak eklenmesi için öncelikli olarak teknik bilgi gerekmektedir.

Sitenin yazılım kısmının gerçekleştirilmesi, sunuculara yüklenmesi ve internet üzerinden kullanılmaya başlaması bu aşamaların ilki ve temeli olarak görülür. Sonrasında internet sitesinin içeriklerinin oluşturulması, yayınlanması ve yönetilmesi süreci başlamaktadır. Tüm bu süreçler haber scripti siteleri üzerinden yürütülür. Firma olarak sahip olduğumuz bilgi ve tecrübe ile haber sitesi kurma ve yönetme noktasında her türlü hizmeti sunmaktayız. Dilediğiniz tarzda haber sitesi kurarak içerik ekleme ve yönetme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede on binlerce kişi sizin siteniz üzerinden haberlere ulaşabilir ve ülkemizdeki, dünyadaki gelişmelerden haberdar olabilir.

Haber Sitesi Kurulum ve Yönetimi

Haber sitesi kurmak ve yönetmek isteyenler için firma olarak avantajlı hizmetler sunuyoruz. Öncelikli olarak haber siteleri görsel ve içerik bakımından farklı seçenekler ile sizlere özel olarak hazırlanmaktadır. Hazırlanan tüm sitelerin en önemli noktası kolay şekilde kullanılabilmesi olmaktadır. Haber içeriklerine, aranılan her hangi bir bilgi ya da habere ve diğer tüm içeriklere kolay şekilde ulaşmak amaçlanmaktadır.

Kullanılan haber scripti mobil cihazlara uygun şekilde tasarlanmaktadır. Haber siteleri günümüzde mobil olarak da yoğun olarak kullanılmaktadır. İnsanlar seyahat ederken ya da herhangi bir yerdeyken haber okumak isteyebilir. Bu gibi durumlarda haber sitelerinin akıllı telefon ya da tabletlerde doğru şekilde çalışması gerekmektedir. Yazılımı yapılan internet sitesinin mobil yazılımlara ve cihazlara uyumlu olması gereklidir. Yapmış olduğumuz haber sitelerinin tamamı mobil seçeneklere uygun olarak yapılmaktadır. Haber siteleri ve içeriklerinde sunulan haberlerin seo uyumlu olması önem arz eden konular arasındadır. Haber kaynaklarına ulaşım noktasında günümüzde en çok tercih edilen yöntem arama motorlarının kullanılmasıdır. Ulaşılmak istenilen bir haber için arama yaparak bulmaya çalışmak etkili bir yöntem olarak görülür. Bu noktada seo çözümleri öne çıkmaktadır. Yani arama motorlarında yapılan aramalarda ön sıralarda yer alacak çözümler üretmek çok tercih edilmeyi sağlayacaktır. Bunun için özel yazılım sistemleri geliştirilmelidir. Firma olarak seo çözümleri ile arama motorları üzerinden öne çıkma sağlanmaktadır. Haber yazılımları ile ilgili olarak Google News çözümleri de sunulmaktadır. Bu çözümler sayesinde haber kaynaklarına ulaşma noktasında sorun yaşanmadan ücretsiz şekilde işlemler gerçekleştirilebilmektedir.

Haber sitesi üzerinden video paylaşımı yapılması gereken ya da haberin içeriğinin video ile desteklenmesi gereken durumlar oluşabilir. Video kaynağı olarak en çok bilinen ve tercih edilen Youtube üzerinden video kayıt ve paylaşım işlemi de gerçekleştirilir. Youtube botu sayesinde video araması yapmak isteyenler için sunulan özel seçenekler ile hızlı şekilde işlemler gerçekleştirilebilir. Hızlı şekilde yapılan kayıt işlemini daha sonra sitede paylaşabilirsiniz. Firma olarak haberlerde kullanılan resimler ile ilgili olarak Photoshop hizmeti de sunulmaktadır. Haber resimleri bu teknik hizmet sayesinde istenilen şekilde değiştirilerek yayınlanabilir. Kendi seçtiğiniz resimler istenilen şekle getirilerek özel şekilde paylaşılabilir. Haber kaynakları ile birlikte sunulan ilişkili haber seçeneği başka haberlere ulaşmak isteyenleri yönlendirmek üzere sunulmaktadır. İlişkili haber linkleri sayesinde çok daha fazla okunma ve takip edilme mümkün olmaktadır. Firma olarak sağladığımız hizmetler ile haber yazılımı ve log kayıtlarının takip edilmesi kolaylaşmaktadır. Haber sitesinin editörleri, yazarları ya da üye olan kişilerin hangi zaman diliminde hangi işlemleri yaptığı kolay şekilde öğrenilebilir. Gelişmiş bir sisteme sahip olan log kayıt sistemi ile bu işlemleri takip etmek kolaylaşmaktadır. Haber siteleri düzenlenmesi için modül sıralama seçeneği sunulmaktadır. Haber sayfalarının düzenlenmesi ve istenilen kısmın değiştirilebilir olması bu modül sıralama seçeneği ile mümkün olmaktadır. Haber sitesi kurmak ve yönetmek ile ilgili olarak en önemli noktaların içerisinde hosting hizmeti bulunur.

Hosting denildiğinde sitenin yazılım işleminden sonra yayınlanabilir olması ve haber içeriklerinin sorunsuz şekilde kullanılabilmesi akla gelmektedir. Sadece haber siteleri değil tüm internet sitelerinin hosting hizmeti alması gereklidir. Firma olarak haber sitelerinin en sorunsuz hosting hizmetini alması sağlanmaktadır. Bu sayede hızlı ve etkili bir haber sitesi yönetmek mümkün olacaktır. Ayrıca sitenin bilgilerinin depolanması için de özel alanlar sunulmaktadır. Trafik ve depolama alanları ile sitelerin hızları ideal seviyelerde tutulur. Bunlara ek olarak haber scripti ile ilgili teknik destek sunulmaktadır. Paket seçeneğine göre değişmekle birlikte bir yıldan başlayan sürelerde ücretsiz teknik destek verilmektedir. Sonraki süreçlerde ihtiyaç görülen teknik konularda destek sağlanmaktadır. Firmamızın sunduğu bu hizmetler ve haber sitesi destekleri sayesinde ulusal ya da yerel anlamda haber sitesi sahibi olmak çok daha kolay olacaktır.

Farklı Tarzlarda Site Seçenekleri

Haber scripti konusunda firma olarak çok farklı seçenekler sunmaktayız. Geniş site seçeneği sayesinde internet üzerinden haber sitesi yayını yapmak isteyenler için ideal çözümler sunulmaktadır. Standart paketler ile birlikte bir yıl ücretsiz olarak teknik destek ve hosting hizmeti verilmektedir. Mobil yazılımlar ve diğer teknik içerik bilgileri standart paket ile sunulmaktadır. Profesyonel amaçlı site paket seçenekleri içerisinde 10 GB fazla trafik alanı sağlanmaktadır.

Kurumsal amaçlı olarak haber sitesi yönetmek isteyenler için 40 GB trafik alanı ve 2 GB depolama alanı sunulmaktadır. Bu seçeneklerin en üst seviyesinde Sabah haber yazılım seçeneği bulunur. Bu seçenek ile birlikte 200 GB trafik alanı ile birlikte 10 GB depolama alanı sunulmaktadır. Bu paket seçenekleri içerisinde hava durumu, günlük gazete, vizyondaki filmler, yol trafik durumu, burçlar, lig puan durumu, namaz vakitleri ziyaretçi defteri ve benzeri modüller ücretsiz olarak sunulmaktadır. Haber yazılım servis hizmetleri olarak sunulan bu seçenekler arasında uygun görülenler seçilebilir. Ayrıca mobil cihazlar için android ve ios gibi yazılım seçenekleri de bulunmaktadır. Bu uygulamalar üzerinde haber sitelerinin görüntülenmesini isteyenler dilediklerini seçebilirler. Haber paketleri içerisinden görsel ve içerik olarak uygun olanları seçerek dilediğiniz şekilde internet haber sitesi sahibi olabilirsiniz. Kişiselleştirme seçenekleri de internet sitenizi istediğiniz hale getirebilirsiniz.

 

Ulusal ve Yerel Medyayı Siz Yönetin.

www.haberpaketleri.com