Haberpaketleri.com Hizmetleri

By | 23 Haziran 2019

Haberpaketleri.com Hizmetleri

Haberpaketleri.com haber sitesi hazırlamak isteyen kullanıcıların ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti sunmak üzere kurulmuştur. Haber sitesi hazırlanırken dikkat edilmesi gereken her noktayı özenle belirlemiş olan bir ekip tarafından hizmet vermektedir. Profesyonel olarak yıllardır yazılım hizmeti vermekte olan haberpaketleri.com haber alanında özel çözümleriyle sektörde adını duyurmaya devam etmektedir. Haber sitesinin neye ihtiyaç duyduğunu çok iyi bilen uzmanlarının geliştirdiği yazılımlar sayesinde müşterilerine teknik destek, ücretlendirme hususunda kolaylıklar sağlamaktadır. Uzmanlarınca geliştirilen yazılımların içerik kapsamı müşterilerin taleplerine tam cevap verir niteliktedir.

Ayrıcalıklı bir alan olan haberler için hazırlanan web sitelerine özel haber yazılımları seçenekleri ile müşterilerine birden fazla alternatif sunmaktadır. Alternatifler arasından her bütçeye uygun yazılım paketi bulmak mümkündür.

Haber paketleri sadece müşterilerin ihtiyaçları göz önünde bulundurulduğu için her ayrıntıya özen gösterilmiştir. SEO uyumlu, kullanıcının sitedeki menü seçeneklerini isteğine göre sıralayabilmesi, photoshop modülü ile haber resminin kısa sürede ayarlanabilmesi gibi kolaylıklar paketlere dâhildir.

Çözüm Ortağı Olarak Haberpaketleri

Web sitesi kurmak ve yönetmek kolay bir iş değildir. Web sitesi, işinin uzmanı kişilerce hazırlandığında istenilen seviyeye ulaşır aksi halde olumsuz sonuçlarla karşı karşıya kalmak mümkündür. İçeriğin hazırlanması, tasarımı, altyapısı, ihtiyaçların belirlenmesi, diğer benzer sitelerin takibi gibi birçok işle aynı anda uğraşmak gereklidir. Tüm bunları yapabilmek hem maliyeti artırır hem de çok zaman kaybettirir. Haberpaketleri.com tüm bu hizmetleri paketler halinde sunmaktadır. Her bütçenin düşünüldüğü bu paketleri birden fazla banka seçeneği ve ayrıca taksitli ödeme seçenekleriyle kolaylıkla satın almak mümkündür. Ayrıca yazılımların her birinin tek domaine ömür boyu lisanslanma seçeneği bulunmaktadır. Hem zamandan hem de bütçeden tasarruf için ideal fırsatlar haberpaketleri.com’da.

Neden Haberpaketleri.com Paketleri Tercih Edilmeli?

Yazılım paketleri beraberinde sunulan ek avantajların bütçeye sağladığı katkısı sebebiyle tercih edilir. Ancak bir diğer ve belirleyici bir özellik de yazılım uzman ekibinin hazırladığı paketin tamamen özel olması, haber sitesinin güvenliğini korumaya yönelik olmasıdır. Yani WordPress ya da Joomla gibi bir altyapı kullanmadığı için haber scripti sadece bu ürünü satın alan müşteriye özeldir. Böylece haber sitesinin performansı ile birlikte güvenliğini de sürekli olarak en yüksek seviyede tutar.