Mavi Karadeniz Tv ‘de Yeni Medyaya Geçişi Konuştuk

By | 28 Mayıs 2019

Mavi Karadeniz Tv ‘de Sayın Hacı Arıcının konuğu olduk. Haberpaketleri.com olarak Yeni Medyaya geçişi ve çocuklarımızın dijital yaşam geleceğini anlattık.

‘Geleneksel Medya’nın günümüzde hızla değişerek yerini aldığı ‘Yeni Medya’da geçişte etkili bir haber sitesi kurulurken önemli olan konular hakkında bilgi verdik.

‘YENİ MEDYA’ YARIŞI 

Bu değişim özellikle gazeteyi basılı olarak okumak yerine okuyucuların habere internet sitelerinden anlık ulaşma imkanı sunmuştur. Bir gazete kurmak çok maliyetli olduğu için çoğu gazete günümüzde kapanarak ‘Yeni Medya’ya geçiş yapmış ve güçlü ve etkili  haber sitesi kurarak okuyucularına saniyeler içerisinde haber ulaştırma yarışına girdiler.

ALANINDA DENEYİMLİ VE UZMAN EKİP ŞART 

Dijital ortamda başarılı şekilde haber sitesi oluşturmak için gerekli olan donanım ve yazılım konusundaki ihtiyaçlar site üzerinden karşılanabilmektedir. Başarılı hosting işlemleri yanında alan adı ve özellikle yazılım ile script konusunda profesyonel çözümler siteden alınabilmektedir. Firmamız haber yazılımı konusunda en başarılı desteği sunabilmektedir. Web siteleri için oluşturulacak olan yazılımlar birçok açıdan oldukça önemli olup, bu konuda profesyonel ve başarılı hizmet alınması istenilen başarıya ulaşılması için çok önemli bir konudur. Bu nedenle alanında uzman olan deneyimli ekibi ile haber siteleri için yazılımlar hazırlayan firmadan alınacak hizmetler ile istenilen başarıya ulaşılması sağlanabilmektedir. Günümüzde yoğun şekilde tercih edilen haber siteleri için en başarılı yazılımlar firmamız tarafından üretilmektedir.

Çalışma prensibi olarak düzenli, istikrarlı ve müşteri odaklı olmamızdan dolayı haber portalı ve haber yazılı denildiğinde akla gelen ilk isimler arasında yer almaktayız. En iyi haber yazılımıen iyi haber scriptine sahip olmak istiyorsanız paketlerimizi mutlaka incelemelisiniz. Hem bütçenize hem isteklerinize uygun yazılımlar sağlayacağınız tek adres www.haberpaketleri.com adresinden ulaşabilirsiniz.